SMA pretvarači - invertori

On-Grid i Off-Grid pretvarači nemačke firme SMA Solar Tachnology AG poseduju izvanredne tehničke karakteristike. Zbog jednostavne instalacije, pouzdanosti, visokog nivoa efikasnosti, jednostavnog upravljanja zasluženo je postala jedan od vodećih ( ako ne i najveći ) i najuspešniji evropski proizvođač invertora.

SMA Tripower invertori

SMA invertori imaju širok opseg izlazne snage. Dostupni su pretvarači od nekoliko stotina wati, kao i invertori srednje snage ( 5 do 20kW ) sve do invertora velike snage ( do nekoliko stotina kilowata ili nekoliko megawata). SMA Tripower invertori su veoma traženi sa izlaznom snagom od 5 do 20kW. To su trofazni invertori srednje snage, koje se najviše koristi za kuće, kancelarije, firme itd.

 

SMA invertori prodaju se sa osnovnom garacijom od 5 godina.  Na zahtev kupca osnovna garancija može da se produži na 10 godina ( opcionalna mogućnost i posebno se doplaćuje kod kupovine pretvarača).

SMA invertori nude bogat izbor opcionalnih dodataka za invertore. Neki od ovih opcionalnih dodataka su Webbox - uređaj za praćenje rad SMA invertora preko interneta, ili protivnaponska zaštita invetora na jednosmernoj strani ( DC protivnaponska zaštita ).

Cena SMA invertora je veoma konkurentan. Zbog dobro posatvljane servisne mreže u slučaju kvara u veoma kratkom vremenskom roku može da se zameni deo pretvarača ili ceo invertor.

Kontakt

SEVERUS D.O.O.
Jovana Jovanovića Zmaja 17
21235 Temerin
Tel:(063)8392-997
goborcsaba@gmail.com
www.solarna-energija.rs