SEVERUS D.O.O.

SEVERUS D.O.O. osnovana je 2011 godine. Osnivači ove mlade firme poseduju višegodišnje iskustvo na polju projektovanja, izgradnje solarne elektrane u Evropi. 

    Naš rad sa solarnim sistemima počinje u 2010 godini, kad prvi put dobijemo poziv da učestvujemo u izgradnju On-Grid i hibridnog sistema solarnih sistema u Mađarskoj. Za nekoliko godina postigli smo lepe rezultate na polju izgradnje solarnih sistema.

Nastavi sa čitanjem

Dobrodošli u svet SOLARNE ENERGIJE!

Korišćenje obnovljive energije u 21. veku postao je dostupan za svako domaćinstvo. Zbog Montaža solarne elektranekonstantnog rasta cene i potrošnje električne energije sve više potrošača traži mogućnost smanjenja troškova električne energije. Sa solarnim elektranama, sistemima možete to realizovati već sad.

 

Naš cilj je da zadovoljimo potrebe koje se ukazuju tokom projektovanja, izdgranje u puštanje u rad solarne elektrane. Višegodišnje iskustvo koje smo stekli projektovanjem i montažom solarnim elektrana garantuje kvalitetanu i brzu montažu solarne elektrane. Portfolio naših radova možete pogledati na sajtu. Ove slike pokazuju razne solarne elektrane, od manjih koje su namenjene za domaćinstva sve do 49,0kW koji služi za smanjenje potrošnje električne energije firmi koji troši godišnje više stotina hiljada kWh. Našim klijentima  nudimo dugoročno rešenje za smanjenje troškova i racionalizacije potrošnje električne energije.

Kontakt

SEVERUS D.O.O.
Jovana Jovanovića Zmaja 17
21235 Temerin
Tel:(063)8392-997
goborcsaba@gmail.com
www.solarna-energija.rs